Aan de slag op de mooiste werkplek van Maastricht

Het Slavante team staat onder leiding van onze bedrijfsleider Danny Vermeulen. Hij is regelmatig op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers/sters.

Gezocht: Party Manager.

Ter ondersteuning van onze huidige party manager zijn we op zoek naar hulp. Op Slavante ontvangen we veel groepen voor lunches, buffetten, bbq’s, diners en feestavonden. Als party manager beantwoord je alle mails met reserveringsvragen, je stelt offertes op, overlegt met de bedrijfsleider, en voert gesprekken (zowel telefonisch als face to face) met de gasten over hun reservering. Je bent het gezicht van Slavante en draagt onze waardes en visie continu uit. Dit houdt niet op met het aannemen van de reservering. Op de dag van de reservering zorg je dat alles tiptop in orde is. Dat de zaak er netjes bij ligt, het personeel weet wat er van ze wordt verwacht, en dat de gasten overtroffen worden in hun verwachtingen. Op rustige momenten help je mee in de zaak of werk je nieuwe arrangementen uit.

We zoeken niet iemand die dit ziet als tussenstap en job hopped, maar een oprecht betrokken persoon die jaren wilt blijven. Misschien iemand die al jaren bij ons koffie komt drinken, of met de hond altijd langs wandelt.. of iemand die Slavante reeds in het hart heeft gesloten. Spreken van het Maastrichts dialect is daarbij een pré.

Je werkt vanuit Slavante, aantal werkdagen en welke dagen is in overleg te bepalen. Je gaat samenwerken met onze huidige party manager, en zo breiden we ons team uit. Wat vooral belangrijk is, is dat je een connectie voelt met Slavante en je verantwoordelijk voelt voor het slagen van de feesten en bruiloften. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, op de zaak zijn wanneer het nodig is, en soms die extra stap moeten zetten om te zorgen dat de gast de dag van zijn leven heeft. Voel je je aangesproken, aarzel dan niet en mail of bel ons voor een kop koffie en een goed gesprek.

Buitengoed Slavante is gelegen op de helling van de Sint Pietersberg in Maastricht. Het mooiste plekje van Maastricht met het mooiste terras. In de zomer is het terras elke dag geopend en biedt plek aan >200 personen. In het voor- en najaar ontvangen we veel bruiloften, feesten, bedrijfslunches etc.

Vaste aanstelling met uitzicht op vast contract. 20 tot 38 uur in overleg. 

Ook nu kunnen wij weer nieuwe oproepkrachten aannemen voor de bediening, keuken en de afwas.

Extra vaste medewerkers zijn ook welkom. We staan open voor extra medewerkers bediening, een kok, en keukenhulp.

De minimum leeftijd om dit werk te doen is 15 jaar, maar natuurlijk zijn wij ook op zoek naar medewerkers/sters in alle leeftijdscategoriën om een goede mix van onze gastheren en gastvrouwen te hebben.

Er zijn een paar voorwaarden;

  • Je bent enthousiast om in de horeca te werken
  • Je bent gastvrij ingesteld en je hebt een vriendelijke lach op je gezicht
  • Je bent regelmatig beschikbaar en vooral ook in het weekend en vakanties
  • Je hebt geen problemen met wisselende werktijden

Wat bieden wij;

  • Je krijgt een mooie werkplek met enthousiaste collega’s
  • We leren je de fijne kneepjes van gastvrijheid en het werken in de horeca.
  • Je krijgt een up to date personeelsplanning 2 weken vooraf
  • Je krijgt een correcte loonbetaling boven minimumloon en werkt volgens de richtlijnen van de Horeca CAO.
  • Je krijgt een rijke ervaring (voor je toekomst) in de omgang met allerlei soorten verschillende gasten

Wil je praten over het werken bij Buitengoed Slavante; neem dan contact op met Danny Vermeulen en stuur hem een email op  danny@slavante.nl.

Danny neemt dan contact met je op voor het maken van een afspraak.