Openingstijden

Openingstijden:
Buitengoed Slavante is in de periode vanaf 6 juli t/m 18 augustus dagelijks geopend van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Vanaf 17.30 uur presenteren wij de avondkaart met een keuze uit hapjes, voor-, hoofd- en nagerechten.


Om zelf een tafeltje online te reserveren klikt u op deze link: reserveren

 

Zomer-Avondkaart

Vanaf 6 juli tm 25 augustus (in de hoogzomer) voeren wij weer onze avondkaart met keuze uit kleine hapjes, maar ook voor-, hoofd- en nagerechten. Buitengoed Slavante is in deze periode ook tot 21.00 uur geopend en de keuken sluit een half uur eerder. 20 & 27 juli is Buitengoed Slavante echter al exclusief gereserveerd door een gezelschap en is er geen avondkaart.


Ontbijten op Slavante

Op zaterdag, zondag en feestdagen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur reserveren voor een ontbijt. Details daarover treft u aan op onze menukaart, waar de verschillende ontbijten vermeld staan. Uw uiterste aankomsttijdstip is 12.00 uur, indien u niet om 12.15 uur aanwezig bent, wordt de gereserveerde tafel terug genomen.

Het is op zondag of op feestdagen niet mogelijk om te reserveren tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Na 17.00 uur kunnen weer wel tafeltjes gereserveerd worden en kunt u uw keuze maken uit de gebruikelijke menukaart van Slavante.


Openingstelling voor gezelschappen

Voor groepen kan er natuurlijk afgeweken worden van de hierboven genoemde openingstijden. Neem daarvoor alstublieft contact met ons op. Gezelschappen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden het buitengoed exclusief reserveren voor een evenement.