Laatste nieuws

Maandspecial:

Ananas Flammkuchen met gekarameliseerde ananas, mascarpone en munt € 10,95

Clubsandwich à la Montagne
3 Sneetjes getoast wit brood met kip en kerriemayonaise, knapperig gebakken spek, huisgemaakte eiersalade en een frisse salade € 10,50

Knoflooksoep met croutons en landcress (Vega). Geserveerd met vers brood € 7,25

Vers getapt!

Vakantie Liefde; De zomerspecial van Stadsbrouwerij Maastricht. Een zomers blondje, fris bitter, met een hint van vanille en tonen van citrus. 6,5% vol. € 4,50

Augustus: dagelijks geopend van 12:00u – 21:00u.
De zomeravonden in augustus serveren we onze avondkaart met bbq naar believen. In deze gehele periode nemen wij enkel reserveringen aan voor de bbq. Gedurende de dag kunt u natuurlijk altijd langskomen op de bonnefooi.

Op 9 oktober 2022 komt het Jazz Quartet Niek & Friends weer langs om te zorgen voor heerlijke deuntjes. Van 13:30 tot 16:30u. Van harte welkom!

Buitengoed Slavante … al jaren een top locatie met top terras !

Gedurende verschillende jaren heeft Buitengoed Slavante meegedaan met de Terras Top 100 van ons vakblad Misset Horeca. De afgelopen jaren hebben wij zeer verdienstelijke plaatsen bereikt in deze landelijke competitie. Zo behaalden wij in opeenvolgende jaren landelijk plaats 6, 5 en 3.

Na een aantal jaren van deze topnoteringen hebben wij besloten in 2018 niet deel te nemen aan deze nationale wedstrijd, waarop Cees van Stiphout uitgenodigd werd om in de vakjury van deze competitie plaats te nemen en vooral ook andere terrassen te gaan inspecteren. Een eervolle en leerzame taak!

Groot was onze verrassing toen wij medio mei 2018 vernamen dat wij – spontaan – door de lezers van dagblad ‘de Limburger’ genomineerd waren voor de selectie van de 20 beste terrassen van onze provincie. In deze competitie bereikte wij een mooie 2 plaats met lovende woorden van de jury, die omschreef Buitengoed Slavante – daterend uit 1846 – als een oude charmante dame, die nog steeds wist te verleiden.

En weet u, een 2e plaats is ook mooi, omdat je dan nog extra je best doet om volgende keer nummer 1 te worden! Welnu, laat u zich ook maar eens verleiden en bezoek het mooie terras van Slavante met een sympathieke bediening en een prachtig uitzicht over de Maas en het Zuid-Limburgse Heuvelland.


Het enthousiasme van de sterren van Slavante

De heropening op 1 juni 2020 vierden we graag met een gloednieuwe lipdub in stijl!

De medewerkers van Buitengoed Slavante waren in zomers sferen tijdens de onderstaande lipdub opnamen onder de titel “Summer Nights’. Het filmpje is viraal gegaan via onze facebook-pagina en werd maar liefst ruim 33.000 keer bekeken. Bekijk hem hier nogmaals.

Maar, al eerder had de Slavante crew een lipdub opgenomen, ‘Counting Stars’, want wij blijven natuurlijk wel echte sterren … als het om zingen en dansen betreft, maar vooral als het om gastvrijheid gaat natuurlijk.