Laatste nieuws

Maandspecial:

Broodje gerookte kipfilet met gegrilde groenten en pesto € 9,50
Keuze uit wit of bruin brood. Ook vegetarisch mogelijk met gegrilde halloumi.

Huisgemaakte romige mosterdsoep met spekjes en kruidenolie € 7,25
Ook vegetarisch mogelijk.

Frozen Smoothie van mango en passievrucht, met aardbei, kiwi of kokos topping € 4,90

Vers getapt!

Gulpener Op Stoom

Een ode aan de zon met frisse tonen van limoen en citrusvruchten. Uitgesproken vanwege het drassige volmoutige karakter. € 4,25

Zondagmiddag, 10 oktober 2021: 

Sfeervolle en gezellige muziek: jazzstandards, swing en bossanova. Heerlijke achtergrondmuziek bij een hapje en drankje op de prachtige locatie Buitengoed Slavante.

Live muziek van 14.00 tot 16.30 uur.

Bezetting:
Niek Duchateau op sopraan – en tenorsaxofoon
Ron Wijnands op gitaar
Jan Hallema op contrabas

Buitengoed Slavante … al jaren een top locatie met top terras !

Gedurende verschillende jaren heeft Buitengoed Slavante meegedaan met de Terras Top 100 van ons vakblad Misset Horeca. De afgelopen jaren hebben wij zeer verdienstelijke plaatsen bereikt in deze landelijke competitie. Zo behaalden wij in opeenvolgende jaren landelijk plaats 6, 5 en 3.

Na een aantal jaren van deze topnoteringen hebben wij besloten in 2018 niet deel te nemen aan deze nationale wedstrijd, waarop Cees van Stiphout uitgenodigd werd om in de vakjury van deze competitie plaats te nemen en vooral ook andere terrassen te gaan inspecteren. Een eervolle en leerzame taak!

Groot was onze verrassing toen wij medio mei 2018 vernamen dat wij – spontaan – door de lezers van dagblad ‘de Limburger’ genomineerd waren voor de selectie van de 20 beste terrassen van onze provincie. In deze competitie bereikte wij een mooie 2 plaats met lovende woorden van de jury, die omschreef Buitengoed Slavante – daterend uit 1846 – als een oude charmante dame, die nog steeds wist te verleiden.

En weet u, een 2e plaats is ook mooi, omdat je dan nog extra je best doet om volgende keer nummer 1 te worden! Welnu, laat u zich ook maar eens verleiden en bezoek het mooie terras van Slavante met een sympathieke bediening en een prachtig uitzicht over de Maas en het Zuid-Limburgse Heuvelland.


Het enthousiasme van de sterren van Slavante

De heropening op 1 juni 2020 vierden we graag met een gloednieuwe lipdub in stijl!

De medewerkers van Buitengoed Slavante waren in zomers sferen tijdens de onderstaande lipdub opnamen onder de titel “Summer Nights’. Het filmpje is viraal gegaan via onze facebook-pagina en werd maar liefst ruim 33.000 keer bekeken. Bekijk hem hier nogmaals.

Maar, al eerder had de Slavante crew een lipdub opgenomen, ‘Counting Stars’, want wij blijven natuurlijk wel echte sterren … als het om zingen en dansen betreft, maar vooral als het om gastvrijheid gaat natuurlijk.