Gezelschappen

Buitengoed Slavante is ook een gastvrije locatie voor gezelschappen. Wij presenteren een scala aan mogelijkheden vanaf een ontvangst met koffie en Limburgse vlaai tot lunches en diners. Wij bieden de mogelijkheden aan voor gezelschappen (vanaf 10 personen) tijdens de reguliere openingstijden en daarbuiten op midweekdagen voor minimaal 20 personen of tijdens de avonden van de weekenden voor minimaal 50 personen.

De locatie is uitermate geschikt voor feestelijke bijeenkomsten, want zowel voor de argeloze voorbijganger als voor het trouwlustige paar is “Buitengoed Slavante” een uitmuntende en vooral ook romantische locatie.

Speciaal voor gezelschappen is deze aanvullende informatie samengesteld met verschillende extra mogelijkheden, die niet op de reguliere kaart van het buitengoed vermeld zijn. Om de snelheid te kunnen garanderen hebben we een aangepaste kaart voor groepen van 8 personen of meer.

In het weekend kunnen we vanwege de gebruikelijke drukte geen groepsreserveringen aannemen.

Zie in de menubalk of klik hieronder voor informatie over de verschillende mogelijkheden voor:
Lunches (ontvangsten met koffie en vlaai, lunches, enz.)
Diners & Buffetten (diners, bbq en buffetten)
Bruiloften (familie-ontvangst, recepties, feest)
Aanvullende informatie/Reserveren (voor groepsreserveringen)
Entertainment (muziek)

Voor groepsreserveringen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Cecile van Lijf-Cerfontaine, die bereikbaar is op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag tijden kantooruren op het telefoonnummer 043-3251406 of via e-mail cecile@slavante.nl.
Zij behandelt de aanvragen van gezelschappen en zal u graag verder helpen.