Kerstdiner
Op 1e kerstdag 25 december en 2e kerstdag 26 december 2022 serveren wij onderstaand 3-gangen menu tussen 18.00 en 20.30 uur (reservering per email noodzakelijk) v.a. €46.
Graag ontvangen wij 2 weken vooraf uw keuze.
Voorgerechten:
Venkelsoep
Met knoflookbrood
Tompouce van Geitenkaas
Bladerdeeg torentje met geitenkaascrème, avocadocrème en vijgjes
Zalmtataki
Gemarineerde zalm met knapperig zeewier en een pittige mayonaise en edamame
+ €1
Steak tartare
Tartare van diamanthaas met cornichons, kappertjes, mosterd, sjalotje en bieslook
met de dooier van een kwarteleitje en truffelmayonaise
Hoofdgerechten:
Lamsrack met kruidenkorst
Lamsrack met een kruidenkorst, muntchuntey en een rode portsaus
Geserveerd met aardappelmousseline en Chantenay worteltjes en groene asperges
+ €3
Gestoomde oosterse Kabeljauwfilet
Gestoomde Kabeljauwfilet met gember, knoflook en citroengras opgediend in
een bouillon met paksoi en shiitake
Cannelloni
Cannelloni gevuld met ricotta, mascarpone en spinazie in een venkelsaus
met vers geschaafde truffel
Ossenhaas in een jus van rund
Lekker mals ossenhaasje in runderjus met zoete aardappelmousseline,
groene asperges en spruitjes
Desserts:
Kokosijstaartje
Vanille-ijs met kokosmerengue, slagroom en een Mestreechter Steerke
Grand Dessert
Proeverij van huisgemaakte friandises
Kaasplateau
4 Soorten kaas waaronder ‘Pluusj’ gemaakt in Eijsden met een confiture,
druifjes en heerlijk huisgemaakt hazelnoot vijgenbrood
+ €2
Voor kinderen hebben wij het volgende menu samengesteld voor €17,50:
Voorgerecht:
Tomatensoep
Met bladerdeeg krokantjes
Hoofdgerecht:
2 Mini hamburgers
Met versierde komkommerkerstboom en frietjes
Dessert:
Cupcake
Zelf te versieren met vrolijke strooisels!
Voor deze kerstmenu’s dient u vooraf te reserveren en circa twee weken voorafgaand de menukeuze door te geven.
Graag ook tijdig de allergieën doorgeven
.