Entertainment voorwaarden

Het is natuurlijk mogelijk op Buitengoed Slavante muziek te maken, echter onder bepaalde restricties. Entertainment is belangrijk en moet goed zijn, maar een vaak gehoorde opmerking is; ‘de muziek is te hard’. Daarom kunnen wij, behalve de hieronder genoemde ensembles, geen andere (tenzij akoestische) orkesten toelaten. Wij kunnen u van harte de onderstaande orkesten en dj’s aanbevelen; zij zijn bekend met de locatie en kunnen allen een werkelijk perfecte muzikale omlijsting van uw avond verzorgen.

Omdat Buitengoed Slavante in een natuurgebied ligt zijn er bovendien duidelijke restricties m.b.t. het geluidsniveau en moeten in ieder geval om 23 uur alle deuren van het buitengoed gesloten worden. Doorgaans kan men voor een feest – als u zelf voor het entertainment zorgt – vanaf 18 uur opbouwen, maar u dient rekening te houden met de onderstaande voorwaarden en die ook duidelijk over te brengen aan degene die voor u het entertainment verzorgt. Buitengoed Slavante ligt op een helling van de Sint Pietersberg en de auto kan niet ‘tot voor de deur’ rijden, zodat alle materiaal de trappen op gedragen moet worden. Niet elke entertainer/dj wil dat. Maak ook daarover dus goede afspraken.

Buitengoed Slavante beschikt over geluidscomputer met een enorme keuze uit diverse soorten muziek; dat kunt u vooraf zelf bekijken. U kunt ook uw eigen muziekkeuze op bijvoorbeeld uw ipod, iphone of een ander device installeren en die over onze muziekinstallatie afspelen.

Kiest u voor een dj, dan moet die zijn apparatuur inpluggen in de geluidsinstallatie van Slavante. Buitengoed Slavante beschikt over een buitengewoon professionele geluidsinstallatie (NEXO PS 10), die processor gestuurd is en opgesteld staat in een separate ruimte. De geluidinstallatie beschikt over 2 Nexo boxen van ieder maximaal 650 Watt en een sub (bas) van maximaal 600 Watt. De dj kan zijn apparatuur inpluggen op deze installatie, waarvoor hij de beschikking krijgt over 2x een 3-polige XLR aansluiting. Deze installatie is aangesloten op een limiter, die ‘zelf regelend’ is, zodat het maximale geluidsniveau nooit overstegen kan worden.

Wij kunnen helaas niet toestaan dat een dj buiten de geluidsinstallatie van Slavante wilt spelen. Onze limiter is zodanig afgesteld, dat bij een geluidsniveau van 95dB (wat behoorlijk hard is) de muziek als het ware ‘egaal wordt afgevlakt’ wordt, zonder dat de gasten dat merken. Als u tijdens uw feest keiharde muziek wilt hebben is Buitengoed Slavante helaas niet de juiste lokatie voor u.

Vanwege de – al eerder genoemde – ligging in een officieel natuurgebied (eigendom van Natuurmonumenten) is het ook niet toegestaan om vuurwerk af te steken of wensballonnen op te laten.

Daarom … overleg goed als u het entertainment of andere activiteiten zelf wilt regelen! Er kan veel … maar niet alles! Dat is de consequentie van de mooie ligging!