Entertainment voorwaarden

Het is natuurlijk mogelijk op Buitengoed Slavante muziek te maken, echter onder bepaalde restricties. Entertainment is belangrijk en moet goed zijn, maar een vaak gehoorde opmerking is; ‘de muziek is te hard’. Daarom kunnen wij, behalve de hieronder genoemde ensembles, geen andere (tenzij akoestische) orkesten toelaten. Wij kunnen u van harte de onderstaande orkesten en dj’s aanbevelen; zij zijn bekend met de locatie en kunnen allen een werkelijk perfecte muzikale omlijsting van uw avond verzorgen.

Omdat Buitengoed Slavante in een natuurgebied ligt zijn er bovendien duidelijke restricties m.b.t. het geluidsniveau en moeten in ieder geval om 23 uur alle deuren van het buitengoed gesloten worden. Doorgaans kan men voor een feest – als u zelf voor het entertainment zorgt – vanaf 18 uur opbouwen, maar u dient rekening te houden met de onderstaande voorwaarden en die ook duidelijk over te brengen aan degene die voor u het entertainment verzorgt. Buitengoed Slavante ligt op een helling van de Sint Pietersberg en de auto kan niet ‘tot voor de deur’ rijden, zodat alle materiaal de trappen op gedragen moet worden. Niet elke entertainer/dj wil dat. Maak ook daarover dus goede afspraken.

Buitengoed Slavante beschikt over geluidscomputer met een enorme keuze uit diverse soorten muziek; dat kunt u vooraf zelf bekijken. U kunt ook uw eigen muziekkeuze op bijvoorbeeld uw ipod, iphone of een ander device installeren en die over onze muziekinstallatie afspelen.

Kiest u voor een dj, dan moet die zijn apparatuur inpluggen in de geluidsinstallatie van Slavante. Buitengoed Slavante beschikt over een buitengewoon professionele geluidsinstallatie (NEXO PS), die processor gestuurd is en opgesteld staat in een separate ruimte. De geluidinstallatie beschikt over 2 Nexia boxen van ieder maximaal 650 Watt en een sub (bas) van maximaal 600 Watt. De dj kan zijn apparatuur inpluggen op deze installatie, waarvoor hij de beschikking krijgt over 2x een 3-polige XLR aansluiting. Deze installatie is aangesloten op een limiter, die ‘zelf regelend’ is, zodat het maximale geluidsniveau nooit overstegen kan worden.

Wij kunnen helaas niet toestaan dat een dj buiten de geluidsinstallatie van Slavante wilt spelen. Onze limiter is zodanig afgesteld, dat bij een geluidsniveau van 95dB (wat behoorlijk hard is) de muziek als het ware ‘egaal wordt afgevlakt’ wordt, zonder dat de gasten dat merken. Als u tijdens uw feest keiharde muziek wilt hebben is Buitengoed Slavante helaas niet de juiste lokatie voor u.

Vanwege de – al eerder genoemde – ligging in een officieel natuurgebied (eigendom van Natuurmonumenten) is het ook niet toegestaan om vuurwerk af te steken of wensballonnen op te laten.

Daarom … overleg goed als u het entertainment of andere activiteiten zelf wilt regelen! Er kan veel … maar niet alles! Dat is de consequentie van de mooie ligging!

 

Entertainment mogelijkheden
Hieronder treft u een aantal entertainment-mogelijkheden van dj’s en orkesten die a.h.w. ‘kind aan huis zijn op Slavante’ en uw feest perfect kunnen verzorgen. U kunt rechtstreeks met hen contact opnemen.

EMSEE ROADSHOW
DJ met complete installatie en breed repertoire voor alle soorten bijeenkomsten. Speelt keurige muziek, rustig als het nodig is en pittig als het mag/kan/moet! Inclusief licht. Contact via de medewerkers van Buitengoed Slavante. Prijsindicatie € 475,00

TLP PRODUCTIONS
Voor een complete audio-visuele ondersteuning, zoals: dj met complete licht- en geluidsinstallatie, die kan ook inpluggen op de installatie van Slavante. Perfecte disco-show voor bruiloften, themafeesten en party’s op een keurige wijze gepresenteerd en inspelend op het aanwezige publiek. Door brede muziekkeuze uitermate geschikt voor gepaste muziek tijdens promotiefeesten en presentaties. Ook voor het huren van plasmaschermen, beamers, enz. Zie voor meer informatie: www.tlpproductions.nl

FRANCINE RECCA
Elegant, entertainend en met klasse… dat is het type muziek dat zangeres Francine Recca u brengt. Ze heeft een ongelofelijk breed 6-talig repertoire met nummers van de jaren 50 tot nu en houdt graag rekening met uw wensen. Frans, Italiaans, Spaans, Braziliaans, Engels, Nederlands, zegt u het maar! Als geen ander kan zij switchen tussen heerlijk op de achtergrond een fijne sfeer creëren of juist heel interactief met haar draadloze microfoon dansend contact maken met alle gasten. U kunt haar boeken als duo, trio, kwartet of groter ensemble. Kijk voor meer informatie op www.francinerecca.com.

HAPPY & THE TWO TONES
Een geweldig goed trio; professionele kwalitatieve muzikale verzorging van uw feest op een aangenaam geluidsvolume. Een mix van nostalgische en swingende evergreens; vanaf de jaren 30 tot nu …maar ook van Beatles tot Caro Emerald. Een orkest dat wij van harte kunnen aanbevelen; het motto: ‘niet hard, maar sfeervol’!
Dit orkest is echt geschikt voor alle gelegenheden. Kijk voor meer informatie op happy2tones

DUO 2 MEN
Duo zonder drum en toetsen, maar met gitaar, sax en vooral zang. Om uw gasten te amuseren tijdens een receptie, een gezellig praatfeest of als achtergrondmuziek. Het is ook mogelijk akoestisch te spelen. Gunstige prijs. Kijk voor meer informatie op Duo 2 Men

CARICIA
Een ensemble bestaande uit 3 vrouwen spelend met viool, accordeon en contrabas. Tango, zigeuner, Ierse en Joodse muziek in een leuke setting en ambiance. Zie ook hun website www.caricia.nl voor een impressie.

Natuurlijk is het mogelijk andere soorten entertainment te boeken; u mag dat zelf doen (zie dan de voorwaarden hierboven) maar wij willen u ook graag behulpzaam zijn.