Bruiloften

Door de romantische lokatie en dito ligging van “Buitengoed Slavante” is het een geliefd oord voor trouwlustigen om juist daar hun receptie en bruiloftsfeest te houden.

Daarom wordt het Buitengoed vaak verkozen als trouwlocatie. Elke bruiloft is anders … want iedereen legt hier zijn persoonlijke wensen neer. Daarom zullen wij ook graag voor u het gewenste ‘maatwerk’ leveren voor een onvergetelijke dag en nodigen we u graag uit voor een gesprek. Naar aanleiding van dat gesprek ontvangt u van ons een persoonlijke offerte.

Verschillende suggesties willen wij u niet onthouden; bijvoorbeeld na de plechtigheden een ontvangst met koffie en gebak (bruidstaart) voor de familie in onze mooie serre met royaal terras en prachtig uitzicht op de Maas, gevolgd door een receptie met drankjes en hapjes. Aansluitend het feest in de salon en op de veranda van het Buitengoed. Maar, u heeft uw eigen ideeën … en daar luisteren wij graag naar. Laat die maar eens horen en dan bezien wij samen hoe wij daar een perfecte invulling aan kunnen geven.

Wij kunnen alles voor u regelen van ontvangst tot bloemen, van fotograaf tot muziek, noem maar op.

Mail naar info@slavante.nl voor actuele informatie en prijzen.